Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Értékelés, elismerések átadása

Szöveg: hm.gov.hu |  2010. december 23. 18:30

Az idei esztendőben végzett munkáról volt szó az MH Összhaderőnemi Parancsnokság ünnepi állománygyűlésén. Az ünnepi állománygyűlést december 21-én tartották az MH Összhaderőnemi Parancsnokságon. Az eseményen részt vett az NH ÖHP állománya, az alárendelt katonai szervezetek parancsnokai, vezénylő zászlósai.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Orosz Zoltán vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnök-helyettese is.

Takács Tamás alezredes karácsonyi gondolatai után Orosz Zoltán vezérőrnagy és Kovács József vezérőrnagy az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka elismeréseket adott át a vörösiszap-katasztrófa következményeinek felszámolásában végzett kiemelkedő helytállásért és a 2010-es esztendőben végzett átlagon felüli munkáért. Köszöntötték azokat a munkatársakat, akik – aktív pályafutásukat befejezve – nyugállományba vonultak.

Az elismerések átadását követően Kovács József vezérőrnagy értékelte a 2010-es esztendőben végzett munkát, megköszönve a személyi állomány tevékenységét. Orosz Zoltán vezérőrnagy tájékoztatta az állománygyűlésen résztvevőket a honvédelmi tárca aktuális feladatairól és az elért eredményekről.