Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés és feladatszabás a Budapest Helyőrség Dandárnál

Szöveg: MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár | Fotó: Pete Balázs, Bankó József |  2022. május 10. 9:21

Évértékelő és feladatszabó értekezletek zárultak az MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár szervezetéhez tartozó nyolc alegységénél az elmúlt napokban.

Évértékelés_MH_BHD (2)

Az értekezletek témája a közvetlen vezetők és az elöljárók részéről az alakulat és az alegységek mögött hagyott évben ellátott feladatok összegzése, beszámoló a mérőszámokról és az elvégzett munka értékelése volt, illetve az alegységek vezetői kihirdették a 2022-es évre megszabott feladatokat, kitűzött célokat.

2021 nem volt könnyű év, számtalan alaprendeltetéstől eltérő feladatot is rótt a dandárra. A katonák mindennapi feladataikon túl – többek között – a járványügyi veszélyhelyzethez kapcsolódóan láttak el különböző feladatokat – mint például a rendőrséggel közös közterületi járőrözést és objektumvédelmet, kijelölt intézmények fertőtlenítését, kórházak támogatását –, illetve a határvédelmi feladatokban továbbra is kiválóan teljesítettek.

Évértékelés_MH_BHD (7)

Az alegységek vezetői 2022-re az elvégzett munka eddig elért magas minőségének megtartását kérték kollégáiktól, a már zajló feladatokkal kapcsolatban osztottak meg információt az állománnyal és alegységenként további specifikus feladatokat határoztak meg.