Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelés és feladatszabás a pápai bázisrepülőtéren

Szöveg: Mátyás Botond Hunor főhadnagy | Fotó: Dévényi Veronika |  2022. április 21. 15:38

Magasy Zsolt ezredes, az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka megtartotta az alakulat évértékelő és feladatszabó értekezletét. A rendezvényen Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese és Kilián Nándor vezérőrnagy, a Magyar Honvédség Parancsnoksága (MHP) Haderőnemi Szemlélőség légierő szemlélője is részt vett.

EE1A1196

Magasy ezredes – a személyi állomány jelenlétében – részletesen ismertette az elmúlt év során elvégzett feladatokat és kihívásokat, valamint az azok sikeres teljesítéséből fakadó tapasztalatokat. Ezt követően meghatározta az idei év fő feladatait.

EE1A1307

A parancsnok értékelését követően Kilián Nándor vezérőrnagy, az MHP légierő haderőnemi szemlélője szólt az alakulat katonáihoz, majd a Magyar Honvédség parancsnokának képviseletében Sándor Zsolt vezérőrnagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese értékelte az MH Pápa Bázisrepülőtér tevékenységét.

EE1A1437

Az elöljárók kiemelték: bár a katonai szervezet komoly kihívásokkal nézett szembe a tavalyi évben, azokat sikerrel teljesítette. Sándor vezérőrnagy hozzátette, hogy a bázis által magasra tett lécet nem engedi lejjebb tenni, az elvárások nem csökkennek, hanem továbbra is a lehető legmagasabb színvonalú feladatvégrehajtást várja el.

EE1A1532