Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Évértékelő és feladatszabó – Kecskeméten is…

Szöveg: honvedelem.hu / mh59.hu |  2011. április 1. 10:01

Március 25-én tartották a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison a katonai szervezet tavalyi évértékelő és 2011-es feladatszabó értekezletét.

A kecskeméti értékelő és feladatszabó értekezleten részt vett Orosz Zoltán altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnök-helyettese, Kovács József vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság (ÖHP) parancsnoka, Pintér Zoltán vezérőrnagy, az ÖHP Légierő Haderőnem Főnöke, valamint Tóth Zoltán ezredes, a HM Központi Pénzügyi Hivatal igazgatója is. A rendezvényen résztvevő katonákat Berec Zoltán ezredes, a bázis törzsfőnöke köszöntötte, majd felkérte Zsámboki Tibor ezredest, a bázis megbízott parancsnokát beszámolójának megtartására.

Zsámboki ezredes beszédében először a 2010. évi gyakorlatokat, kiképzéseket, végrehajtott feladatokat értékelte. Kiemelte: a Sajó-völgyi árvízi védekezésben való közreműködést, illetve beszélt arról is, hogy a tavaly augusztusban megrendezett Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató elnyerte Európa legszínvonalasabb és legbiztonságosabb repülőnapja címet.

Az idei feladatokkal kapcsolatban a bázis megbízott parancsnoka elmondta: bár nehéz év áll az alakulat előtt, de a meghatározott feladatokat az állomány a legjobb tudása szerint fogja végrehajtani.

Az értékelő és feladatszabó értekezlet második felében Orosz Zoltán altábornagy és Kovács József vezérőrnagy is értékelte a bázis munkáját, valamint meghatározták az idei feladatokat.

1595916339
 
1595916339
 
1595916339
 
1595916339
 

 
 Fotó: Gyuris Szilvia