Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felújították a tábori ellátó pontot Bácsbokodon

Szöveg: MH AIAK | Fotó: az alakulat felvételei |  2021. június 1. 14:21

Az erősödő migrációs nyomás hatására a határvédelmi feladatokban megnövelt létszámmal résztvevő katonák étkeztetési feltételeit javították Bácsbokodon.

tep1

A bácsbokodi tábori ellátó pont közel négyszáz fő hideg-, és melegétel előkészítését végzi nap, mint nap, hogy az ellátási körzetéhez tartozó határvédelmi szakaszon szolgáló katonák étkeztetéséről gondoskodjon.

Ahhoz, hogy a határon szolgálók számára biztosítottak legyenek a megfelelő élelmezés ellátási körülmények, időszerű tisztasági festésen esett át az ellátó pont. A karbantartás alatt a szennyezett falfelületek felfrissítése mellett a szellőző rendszer és a konyhai nyitható nyílászárók rovarhálójának nagytakarítása is megtörtént. Mechanikus tisztítással újították fel a főzőtérben lévő lefolyókat is, így a konkrét konyhakomplexum megújult, beleértve a szendvics-, a hús- és szárazanyag előkészítő, valamint a konyhai munka támogatására tárolt tisztítószerraktár is.

tep4

A terület átadása előtt mindenre kiterjedő felület- és eszközfertőtlenítés előzte meg az újbóli kiszolgálást, így a főzőtér és kiszolgáló helyiségei maximálisan megfelelnek az érvényben lévő közegészségügyi előírásoknak.

tep3