Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Folyamatos a haderőfejlesztés

Ha kedd, akkor HadERŐ!

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: Horváth Sztaniszláv archív felvétele |  2024. január 22. 15:07

Ezen a héten is izgalmas témákkal foglalkozik a „HadERŐ – Hazámat szolgálom!”, az M1 katonai magazinműsora, ami január 23-án, kedden 11 óra 33 perctől látható a csatornán.

64366e27d5c91015965932

A január 23-i adásban Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter beszél többek között a Magyar Honvédség jelenéről, miközben rámutat azokra a személyi, fegyverzeti és infrastrukturális fejlesztésekre, amik azt a célt szolgálják, hogy a haderő a veszélyek korában is garantálja a magyar emberek biztonságát.

Új epizóddal folytatódik a veszprémi „Szikla” komplexum bemutatása. Ezúttal az MH Légi Műveleti Vezetési és Irányítási Központ (MH LMVIK) műveleti központjának munkájába tekinthetnek be a nézők. Itt ad szolgálatot többek között a kutatómentő koordinátor is, aki – összhangban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal - szükség esetén riasztja a légierő kutatómentő szolgálatát.

A január 23-i adás foglalkozik még a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karával (NKE HHK), végezetül pedig a nézők láthatják a Bálna Honvédelmi Központot, ahol a fiatalok élménypedagógiai órákon ismerhetik meg a magyar katonatörténelmet és a ma szolgáló katonák jelenét és tervezett jövőjét.

Ne feledjék! Minden kedden délelőtt HadERŐ – Hazámat szolgálom! az M1-en!

Címkékmagazin