Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Fórumegyeztetés a honvédelmi érdekekről

Szöveg: Snoj Péter | Fotó: Nagy Gábor |  2023. március 29. 9:57

Az elmúlt évek tevékenységéről és eredményeiről számoltak be a különböző honvédelmi érdekképviseletek március 28-án, kedden, a Honvédelmi Minisztérium Balaton utcai objektumában megtartott érdekegyeztető fórumon. A rendezvényen a tárca illetékesei tájékoztatták az érdekképviseleti szervezetek vezetőit a tárca és a Magyar Honvédség jelenéről, helyzetéről.

HEF  (2)

A rendezvényen dr. Czermann János humánpolitikáért felelős helyettes államtitkár köszöntötte a megjelenteket, majd napirend előtti kérdésekre felelt. Ezt követően az érdekképviseleti szervezetek vezetői - Czövek János, a Honvédszakszervezet elnöke, Varga István, a Honvédségi Dolgozók Szakszervezetének elnöke, valamint Vilner Péter nyugállományú ezredes, a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetségének elnökhelyettese - részletes beszámolót adtak működésük 2021-es és 2022-es évéről.

HEF  (3)

A Honvédelmi Érdekegyeztető Fórumon - az első negyedévi ülés napirendi pontjainak megfelelően – szó esett a honvéd egészségügy helyzetéről, valamint a Honvédkórház Belügyminisztérium részére történő átadásának személyi állományt érintő kérdéseiről is.

HEF  (4)