Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Főtiszti áthelyezés, őrmesteri előléptetés

Szöveg: Cseszreginé Csekei Judit százados |  2011. január 22. 9:44

Győrött, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrednél, a legutóbbi, január 17-i ezredsorakozón személyügyi parancsok, valamint sporteredmények ismertetésére került sor. Elhangzott: a HM Honvéd Vezérkar főnöke január 16-i hatállyal áthelyezte Fegyveres László alezredest  az ezred törzsfőnöki beosztásba. Az alezredes már az elmúlt hónapokban az alakulat megbízott törzsfőnökeként dolgozott.

1595913038
A következőkben a személyügyi főnök tiszthelyettesi állományba vételi parancsokat ismertetett. A HM Honvéd Vezérkar főnöke  január 1-jei hatállyal előléptette őrmesterré, és ezzel egyidejűleg az ezred parancsnoka tiszthelyettesi beosztásba helyezte Puchler Zsuzsanna szakaszvezetőt, László Tihamér szakaszvezetőt és Szabó Károly szakaszvezetőt. Az érettségivel rendelkező szakaszvezetők – beosztásukban végzett kiemelkedő munkájuk és parancsnokaik javaslata alapján – az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskolában szakmai képzésen vettek részt, ami lehetővé tette tiszthelyettesi állományba vételüket. Bozsóki Attila mérnök alezredes, parancsnokhelyettes gratulált az őrmestereknek.

A sorakozó a személyügyi parancsok kihirdetése után kupák, díjak, oklevelek átadásával folyatódott. A Honvéd Arrabona SE 2010. évi egyéni teniszversenyének dobogósait köszöntették. A „Karácsony Kupa" aranyérmese Ujvári Zoltán Gábor főtörzsőrmester lett, aki egy éven keresztül őrizheti az ezzel járó vándorserleget. A versenyben Kovács Ferenc mérnök ezredes a második, dr. Horváth István alezredes pedig a harmadik lett.

1595913039