Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

60 éves lett a Magyar Honvédség üzemanyagraktára

Szöveg: Darabos Imre százados |  2014. november 29. 14:15

Idén ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját az MH Anyagellátó Raktárbázis Bázisparancsnokság hetényegyházai objektuma. A jeles évfordulóról november 25-én, ünnepi állománygyűlésen emlékeztek meg.

1595983552

Az eseményt jelenlétével megtisztelte Baráth István dandártábornok, az MH Logisztikai Központ parancsnoka és Nagy Attila ezredes, az MH Anyagellátó Raktárbázis parancsnoka. Részt vettek az ünnepségen a Kecskeméten települő alakulatok képviselői, az üzemanyag-szolgálat korábbi vezetői, az objektum egykori parancsnokai, illetve a településrész önkormányzati képviselője és a társraktárak parancsnokai.

„Az önök bázisa rendelkezik azokkal a képességekkel, melyek mára
kizárólagossá tették az üzemanyag tárolás területén…" – írta köszöntő
levelében dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök. Ünnepi beszédet mondott Bugyi András alezredes, a bázis parancsnoka is.

1595983553

Az ünnepi beszéd és a köszöntő levél ismertetése után elismerések átadása következett, majd a Honvéd Művészegyes tagjainak zenés szórakoztató műsorával ért véget a rendezvény első része.

1595983553

Ezt követően a meghívott vendégek megtekintették a tábori üzemanyagraktár mint új képesség részére kialakított kiképzési területet, a raktárakat és technikai eszközöket. Megismerkedtek az üzemanyagok tárolási, minőségbiztosítási és kiszolgálási körülményeivel is.

Fotó: Zsigmond Réka és Sebestyén Áron százados