Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A bázisrepülőtérre látogatott a vezérőrnagy

Szöveg: Soproniné Szabó Éva zászlós |  2014. január 25. 7:11

Az alakulat feladataival, valamint az ott szolgáló katonákkal ismerkedett meg Fucsku Sándor vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka, amikor az MH Pápa Bázisrepülőtérre látogatott.

Az MH ÖHP parancsnokát – akit pápai látogatására elkísért Sáfár Albert dandártábornok, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság légierő haderőnem főnöke – Magasy Zsolt alezredes, a repülőtér megbízott parancsnoka és Vicai Zoltán alezredes, az alakulat törzsfőnöke fogadta. Előadásukban a bázis feladatairól és az elvégzett munkáról esett szó. 

1595966147

Fucsku Sándor vezérőrnagy, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka

Fucsku Sándor vezérőrnagy a repülőtéren szolgálók részére tartott állománygyűlésen megköszönte az eddig elvégzett munkát.

A vendégek a bázison megrendezett repülésbiztonsági konferencián is részt vettek, amelyen a repülőtér 2013-as repülésbiztonsági helyzetét értékelték. E konferencián részt vett dr. Orosz Zoltán altábornagy, Honvéd Vezérkar főnök-helyettes is.

A látogatás végén Fucsku Sándor vezérőrnagy megtekintette a laktanyát, a repülőtér technikai eszközeit és a szolgálatokat.