Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A katonai sajtó ünnepén

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. december 14. 22:26

A katonai sajtó napjára szerény belső ünnepségen emlékeztek a HM Zrínyi Nonprofit Kft. Kommunikációs Ágazatának munkatársai. A megemlékezések és összegzések mellett sor került elismerések átadására is. Itt adták át a katonai sajtó legjelentősebb elismerését, a Zrínyi-emlékgyűrűt is.

1596042479

A katonai sajtó ünnepén Benkóczy Zoltán ügyvezető emlékeztetett rá, hogy korábban a honvédelemmel foglalkozó lapok megjelenésének évfordulója nyújtott lehetőséget a megemlékezés megtartására. Napjainkra azonban a társaság a média teljes vertikumát átfedi, így a lap- és könyvkiadást, az online megjelenést, a filmgyártást, valamint a tárca PR-tevékenységét segítő rendezvényszervezést és kreatív munkát. Szinte minden szervezeti elem sok évtizedes múlttal rendelkezik, amelyek okot adhatnak az ünneplésre.

1596042480

Vigh Mihály, a Kommunikációs Ágazat igazgatója éves összefoglalójában kiemelte, hogy az ágazat minden szervezeti eleme nagy leterheltség mellett végezte munkáját, az év során kiemelkedő eredmények születtek minden területen. Felhívta a figyelmet, hogy a következő évben további fontos feladatok várnak az ágazatra. A napi sajtó- és médiatevékenység mellett komoly kihívásokat jelent majd a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program, valamint a honvédség születésének 170. évfordulójával kapcsolatos kommunikációs feladatok operatív munkája is.
A rendezvényen elismerések átadására is sor került.

1596042480

Negyedszázados hagyományokkal rendelkezik a Zrínyi-gyűrű. A társaságon belül adható legmagasabb elismerést ezúttal Szűcs László, a honvedelem.hu főszerkesztője vehette át.
Huzamos időn át végzett kiemelkedő munkája elismeréseként, nyugállományba vonulása alkalmából ügyvezetői dicséretet és tárgyjutalmat kapott Szabó Béla, a Magyar Honvéd korábbi főszerkesztője.

1596042480

A rendezvény második részében a társaság és a jogelőd szervezetek nyugdíjasai gyűltek össze hagyományos év végi találkozójukra.


Fotó: Tischler Zoltán