Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

A legnemesebb célt támogatták

Szöveg: Bencsik Mónika tartalékos hadnagy |  2016. június 22. 16:36

A Toborzó Országfutás 2016 rendezvény megszervezésében és lebonyolításában való segítségért, valamint a katonaárvák javára történt adakozásért adott át ajándéktárgyakat Vanyur Tibor ezredes, az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP) parancsnoka június 20-án, hétfőn.

1596015626

A katonai szervezet Toborzó Országfutás 2016 elnevezésű rendezvényének egyik fő mozgatórugója a jótékonyság volt: a katonaárvák javára gyűjtöttek pénzadományokat. Számos támogató csatlakozott a kezdeményezéshez, így összesen több mint másfél millió forintos összeggel támogathatja majd a parancsnokság a katonaárvákat. A rendezvényt több sportszervezet is szponzorálta, ők dedikált sportereklyéket adományoztak, amelyeket az MH HKNYP a jótékonykodóknak ajándékoz.

1596015627

Vanyur Tibor ezredes irodájában fogadta a Magyar Tartalékosok Szövetségének (Matasz) képviseletében Baán Norbert nyugállományú alezredest, hogy megköszönje felajánlásukat. A Matasz a Szolnoki Olaj Kosárlabdacsapat aláírt mezével gazdagodott.

1596015627

Emléktárgyat vett át Kiss Ernő, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Üzemeltetési Igazgatóság Forgalomtechnikai és Kezelői Osztály vezetője, aki jelentős segítséget nyújtott ahhoz, hogy az utak igénybevételéhez szükséges engedélyeket a parancsokság megkapja. Gájer Bálint énekes a váltófutás zárórendezvényén adott színvonalas műsoráért vett át személyre szabott elismerést: a keretbe foglalt, CD alakú emléktárgy a Toborzó Országfutás 2016 legjobb férfi hangjának járt.

1596015627

Fotó: Ifju Tímea főhadnagy