Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ajándék az Irakban szolgáló kontingenstől

Szöveg: honvedelem.hu |  2016. július 11. 10:03

Nemes ügy érdekében fogott össze a Magyar Honvédség Iraki Kiképzés-biztositó Kontingens állománya.

Egy ceglédi, gyermekét egyedül nevelő édesapa ötletes meglepetést eszelt ki fia hatodik születésnapjára. Az egyik közösségi médiafelületen arra kérte az embereket, hogy aki tud, küldjön egy képeslapot Patriknak, mert idén ő sajnos nem tud meglepetéssel szolgálni.

1596016549

A kérést az Irakban szolgáló magyar kontingens katonái is olvasták, és úgy gondolták, hogy egy képeslapnál nagyobb örömet is tudnak szerezni a kisfiúnak, ezért pénzgyűjtést szerveztek. Az összeget hazaküldték egy, a kisfiúhoz közel lakó bajtársuknak, aki mindezt játékokra és ajándékutalványokra váltva személyesen juttatta el a születésnapi rendezvényre. Az MH Anyagellátó Raktárbázis katonája egy testre szabott gyakorlóöltözettel, illetve egy tortával saját maga is hozzájárult ahhoz, hogy a kisfiúnak mosolyt csaljon az arcára.

Természetesen a születésnapot nem kizárólag a katonák ajándéka tette felejthetetlenné, hiszen rengeteg ismerős-ismeretlen vett részt a rendezvényen, akik helyi vállalkozókkal, motoroscsoportokkal, budapesti rendőrökkel együtt szintén meglepetésekkel kedveskedtek az ünnepeltnek.

Az Irakban szolgálatot teljesítő katonák örülnek, hogy egy ilyen összefogásnak lehettek távolról is részesei, és még nagyon sok boldog születésnapot kívánnak Patriknak.

1596016549
Címkékmisszió