Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ajándékok a katonáktól

Szöveg: Galambos Sándor |  2018. december 26. 14:12

Nagycsaládosok részére gyűjtöttek karácsonyi ajándékokat az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Bács-Kiskun megyei irodájának munkatársai.

1599197625
Karácsony közeledtével minden évben segítenek a rászorulókon az MH KIKNYP Bács-Kiskun megyei irodájának munkatársai. Durgó Tamás őrnagy, irodavezető és kollégái idén a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjait ajándékozták meg. Az összegyűjtött játékokat és a felajánlott pénzből vásárolt tartós élelmiszereket közösen adták át az egyesület képviselőjének, Murárné Kovács Anitának.

1599197625
Az iroda munkatársai év közben is állandó résztvevői a hírös városban szervezett különböző jótékonysági rendezvényeknek. A Szent László Lions Club helyi szervezetének felkérésére segítettek például fogyatékkal élők klubdélutánjának előkészítésében, lebonyolításában, osztottak már ételt a város főterén és főztek száz adag ragulevest a rászorulóknak a Wojtyla Barátság Központban. 

1599197625
A Kecskeméten állomásozó alakulatok – MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis, MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság Repülőorvosi, Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító Intézete, MH Légijármű Javítóüzem – dolgozóival közösen pedig minden évben részt vesznek az Univer24 – Az úszás ünnepe elnevezésű non-stop jótékonysági sportrendezvényen és rajthoz állnak az autista gyermekek támogatására szervezett futásokon. 

1599197626
Fotó: a szerző felvételei