Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Óvodások készítettek képeslapokat a katonáknak

Szöveg: Tordai Kamilla |  2018. december 26. 10:48

Év végi jókívánságokat kaptak a Bocskai-dandár katonái a Köröstarcsa Község Önkormányzata Napköziotthonos Óvoda és Bölcsőde óvónőitől és gyermekeitől. A gyerekek a rajzokkal a katonák eddigi munkáját köszönték meg és egyúttal boldog, békés karácsonyt kívántak a szolgálatot teljesítő katonák részére.

1599197623
A dandár parancsnoksága úgy gondolta, hogy idén, az előző évek gyakorlatától eltérően egy látogatás keretein belül mond köszönetet az óvoda nevelő testületének és az oda járó gyermekeknek. A köszönet tolmácsolása érdekében Tóth István ezredes, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnokhelyettese tett látogatást a Békés megyei óvodában. A látogatás során csokoládéval ajándékozta meg a gyermekeket, továbbá Forró Antalnénak, az óvoda vezetőjének átadta a katonák köszönetét kifejező plakettet.

1599197623
„A gyermekektől kapott képek erőt adnak katonáinknak az ünnepek előtt. Hálásak lehetünk az óvoda támogatásáért, melyet most személyesen is eljöttem megköszönni. Fontos, hogy a civil kapcsolatok erősek legyenek, hiszen a katonáknak is szüksége van a társadalom támogatására“ – mondta Tóth ezredes, a rajzokra visszaemlékezve.

Az óvoda 3-4 éve rendszeresen küld karácsonyi jókívánságokat a vásárhelyi katonák részére.

1599197624
A szerző felvételei

Címkékkarácsony