Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Alakulatnap a Balatonon

Szöveg: Márton Boglárka hadnagy |  2019. szeptember 2. 18:28

Csapatünnepe alkalmából ezúttal a Balaton partján találkozott az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsokság (MH KIKNYP) állománya.

1596067298

Augusztus 29-én azért gyűltek össze az ország toborzással és érdekvédelemmel foglalkozó szakemberei, hogy egy tartalmas napot tölthessenek el együtt az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központban, Balatonakarattyán. A kollégák minden évben nagyon várják az alakulatnapot, hiszen ilyen nagy létszámban ritkán találkozhatnak egymással.

A rendezvény hivatalos részében Szűcs Imre ezredes, az MH KIKNYP parancsnoka elismeréseket adott át, elsősorban az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítő, valamint a nyugállományba vonuló kollégáknak. A délelőtt sportversenyekkel folytatódott: foci, tollaslabda, röplabda, és idén először darts is szerepelt a programok közt. Aki nem sportolt, az a hűvösből bíztatta társait, vagy kipróbálta a hajózást az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezred katonáinak közreműködésével. A nap a sportversenyek eredményhirdetésével zárult: fociban a szekszárdi, míg röplabdában a szolnoki csapat bizonyult a legjobbnak.

1596067298