Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az egészségügyi központba látogattak a tanfolyam hallgatói

Szöveg: MH Egészségügyi Központ |  2016. december 14. 20:33

Az MH Egészségügyi Központtal és az intézmény feladatrendszerével ismerkedtek meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyamának hallgatói december 12-én.

1596024657

A Honvédkórházban a kurzus résztvevőit Szabó István vezérőrnagy, az MH Egészségügyi Központ parancsnoka, valamint dr. Kopcsó István dandártábornok, a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke fogadta és köszöntötte.

Szabó vezérőrnagy az intézményt bemutatva kiemelten foglalkozott az MH Egészségügyi Központ összetett feladatrendszerével, a bevezetés előtt álló katonai-életpályamodellel, az Egészséges Budapestért Program kórházat érintő aspektusaival, valamint a finanszírozási sajátosságokkal.

1596024657

A szakmai program a kórház bejárásával folytatódott. A vendégeket a Sürgősségi Betegellátó Centrumban dr. Zacher Gábor kalauzolta végig. Ezt követően a Klinikai Demonstrációs Egységben Kiss Edit százados vezette körbe a tanfolyam hallgatóit. A reumatológiai és fizioterápiás ellátás lehetőségeit prof. dr. Sandra Sándor, az osztály vezetője taglalta, majd a látogatás az intézményben működő robotok és csőposta rendszer megtekintésével folytatódott.

1596024657