Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Az elhunyt rendőr emlékére fociztak

Szöveg: Kollár Zoltán zászlós |  2014. július 31. 10:42

A napokban immár ötödik alkalommal rendezték meg a Radovic Dusán labdarúgó emléktornát, amelyen idén először az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis csapata is részt vett.

1595976347

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságának főhadnagya 2010. július 23-án, szolgálatteljesítés közben vesztette életét. A tragédia óta minden évben megemlékezéssel és emléktornával tisztelegnek barátai és egykori kollégái Dusánra. A jótékonysági emléktornán résztvevők támogatták az árván maradt családot.

Az emléktorna előtt a helikopterbázis csapata is részt vett az elhunyt rendőr tiszteletére állított kopjafánál tartott megemlékezésen.

1595976347

A 32 csapat részvételével megtartott tornán – melyen rendőrök, polgárőrök, mentősök és katasztrófavédelmiek vettek részt – a szolnoki katonák a második helyen végeztek. Az eredményért járó serleget, valamint az érmeket az elhunyt özvegye és kislánya adta át.

A csapat tagjai Virág Zoltán hadnagy, Kollár Zoltán zászlós, Kollát Róbert zászlós, Alföldi Péter főtörzsőrmester, Fenyves Róbert főtörzsőrmester, Kovács Imre főtörzsőrmester, Kabdebon Szabolcs törzsőrmester, Kun Zoltán törzsőrmester, Nagy Róbert törzsőrmester, Deák Dániel őrmester és Szokolai János szakaszvezető voltak.

1595976347

Fotó: police.hu és facebook.com