Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Bajára látogatott az Összhaderőnemi Parancsnokság parancsnoka

Szöveg: Snoj Péter |  2018. december 28. 13:31

A Magyar Honvédség Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék katonáinál tett látogatást Mihócza Zoltán vezérőrnagy december 28-án, pénteken. Az MH Összhaderőnemi Parancsnokság megbízott parancsnoka személyesen bizonyosodott meg a déli határt őrző katonák elhelyezési és ellátási körülményeiről.

1599197656
Mihócza Zoltán vezérőrnagy a déli határ védelmét biztosító MH AIAK Baján tartózkodó 2. manőverszázad fogadási készenlétet biztosító elemét kereste fel, hogy az éppen folyamatban lévő váltás érkező és hazainduló tagjainak köszönetet mondjon és ajándékokat adjon át, amiért a karácsonyi és újévi ünnepeket – a haza szolgálatában – családjuktól távol töltik.

1599197656
A kötetlen beszélgetés során a katonák számot adtak az eddig elvégzett munkákról, valamint jelentették, hogy elhelyezésben és ellátásban sem szenvednek hiányt. Mihócza vezérőrnagy – köszönetnyilvánítását követően – röviden beszélt a jelenleg is folyó honvédelmi és haderőfejlesztési program közeljövőben várható eredményeiről, valamint a 2019-es év kapcsán már ismert feladatokról.

1599197656
Fotó: a szerző felvételei

Címkékkarácsony