Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Educatio 2013

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. január 17. 18:07

Több mint 100 kiállító, köztük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is részt vesz a 13. alkalommal megrendezendő Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, január 18–19-én. A rendezvényt – amit ezúttal a HUNGEXPO „G” pavilonjában tartanak – minden évben óriási érdeklődés övezi a diákok és az intézmények részéről egyaránt.

A szervezők kígyózó sorokra számítanak. Az ingyenesen látogatható kiállításon szinte minden hazai egyetem képviselteti magát, de bemutatkoznak külföldi oktatási intézmények, illetve oktatási fejlesztések, taneszközök és módszerek is.

A felvételizők információkat kaphatnak a képzési rendszerről, szakokról, a tanulmányi és szociális juttatásokról, a tanácstalanok pedig eldönthetik, melyik életpálya a legszimpatikusabb számukra.

A felsőoktatás standjainak forgatagában jelen lesz a Nemzeti Közszolgálati Egyetem is. A standon három kar, illetve az egyetem önálló intézetei mutatkoznak be. A közigazgatási, a katonai, esetleg a rendőri pálya iránt érdeklődők tájékozódhatnak a felvételi eljárás általános és különös feltételeiről, illetve az egyetem elvégzése utáni elhelyezkedési lehetőségekről.

A kiállítás mindkét napon 10 órakor nyitja meg kapuit és 17 óráig látogatható. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

További részletek az Educatio 2013 honlapján, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem weboldalán, illetve a rendezvény Facebook-oldalán.