Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Elismerés a toborzásért

Szöveg: 2. KIK |  2016. október 27. 19:09

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka emléktárggyal köszönte meg az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ toborzóinak szakmai munkáját.

1596022236

A katonai toborzórendszer egyik alappillére, hogy a toborzással foglalkozó hadkiegészítési szervezetek kifogástalan munkakapcsolatot ápoljanak a katonai alakulatokkal. A debreceni központ toborzó részlege és az MH 5. Bocskai István Lövészdandár katonái számos rendezvényen, tájékoztatón vettek részt közösen, ahol megismertették a fiatalokkal a Magyar Honvédségben vállalható szolgálati formákat, illetve bemutatták a katonai életpálya jellemzőit. Az eredményes együttműködést jól bizonyítja, hogy a debreceni toborzókon keresztül idén több mint száz szerződéses katona érkezett a dandárhoz és kezdte meg a munkáját az alakulatnál. Ezt a kiemelkedő szakmai munkát ismerte el a dandár parancsnoka a napokban, a Kossuth Laktanyában, az 1956-os forradalom emlékére szervezett ünnepi állománygyűlésen.

Dr. Ruszin Romulusz dandártábornok, az MH 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka az alakulat érdekében kifejtett kiemelkedő toborzó munkájáért emléktárgyat adományozott Smidróczki Róbert főhadnagynak, az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ, toborzó részleg beosztott tisztjének.

1596022236

Fotó: Hajdú Zoltán tizedes