Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Generációk találkoztak Budapesten

Szöveg: Tóbiás-Ifju Tímea főhadnagy |  2017. november 20. 20:22

Nyugdíjas találkozót szervezett november 15-én az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) 1. Katonai Igazgatási Központja a fővárosi, valamint a Pest megyei jogelőd szervezeteknél egykor szolgált munkatársak részére.

1596041478

„Ez a nap nem csak azért különleges számunkra, mert azokkal az egykori bajtársainkkal találkozhatunk, akiktől ezt a szakmát tanultuk és átvehettük a stafétát, hanem azért is, mert 6 évvel ezelőtt, ezen a napon alakult meg a parancsnokság" – így köszöntötte a csaknem 150 megjelent nyugállományú katonát és honvédségi nyugdíjast Ignáth Tibor alezredes, a budapesti központ parancsnoka.
Tájékoztatójában kitért a központ elmúlt időszakban végrehajtott feladataira és fontosabb eseményeire.

1596041478

Ezután Nagy Gyula nyugállományú ezredes, az MH Budapesti Nyugállományúak Klubjának elnöke a klub tevékenységéről számolt be invitálva a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak a klubhoz, hiszen fontos, a közösséghez való tartozás. A klubelnök elmondta, hogy az év során havonta tartanak klubnapokat, rendszeresen szerveznek rendezvényeket, legközelebb december 18-án a fenyőünnepre várják szeretettel a klubtagokat és családtagjaikat.

A rendezvény hivatalos részét követően kötetlen szórakoztató műsor következett: Pohly Boglárka, a Turay Ida Színház művészének örökzöld operett előadását hallgatta meg a közönség. 

1596041478

Fotó: a szerző felvételei