Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Hatékony együttműködés

Szöveg: Ifju Tímea főhadnagy |  2013. június 20. 18:05

A katonai pálya népszerűsítése, valamint a „Honvédelmi ismeretek fakultáció” elindítása érdekében írt alá együttműködési megállapodást a napokban az MH Hadkiegészítő és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH HKNYP), valamint a LIA Alapítványi Óvoda és Szakközépiskola.

A megállapodást Vanyur Tibor mérnök ezredes, az MH HKNYP parancsnoka és dr. Koncz Kornélia, a LIA főigazgatója látta el kézjegyével.

1595955947

A rendezvényen elhangzott: fontos, hogy a társadalom a lehető legszélesebb körben megismerje az Önkéntes Tartalékos Rendszer működését, amihez szükséges a szakközépiskolai végzettséggel rendelkező fiatalok megfelelő szintű tájékoztatása is. A partnerség létrehozásának kiemelt célja, hogy az MH HKNYP és a LIA közös, hatékony munkával elősegítse az Önkéntes Tartalékos Rendszer feltöltését, népszerűsítse a katonai pályát, valamint a „Honvédelmi ismeretek fakultáció" programot elindíthassa az ország több pontján is. 

Az alapítványi iskola az ország nyolc nagyvárosában van jelen az oktatás területén.

Mindkét fél szándéka a hazafias és honvédelmi nevelés, melynek érdekében közös programokat szerveznek és közös projekteket dolgoznak ki.

1595955947

Fotó: a szerző felvételei