Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Házhoz ment az iroda

Szöveg: Galambos Sándor |  2018. április 19. 14:51

Kihelyezett érdekvédelmi és ügyfélszolgálati napot tartottak Kiskunfélegyházán az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) Bács-Kiskun megyei irodájának munkatársai. A Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület tagjai közül mintegy hetvenen vettek részt a Magyar Tartalékosok Szövetsége által is támogatott rendhagyó klubfoglalkozáson.

1599185416
A helyi nyugállományúklub tagjainak a meghívására, egy napra Kiskunfélegyházára települt az MH KIKNYP Bács-Kiskun megyei irodája. A Petőfi Sándor Bajtársi Egyesület tanácstermét zsúfolásig megtöltő érdeklődőket Hideg István nyugállományú őrnagy, a klub elnöke köszöntötte. Az iroda tevékenységéről Parádi Gyöngyi főtörzsőrmester, érdekvédelmi altiszt tartott egy rövid tájékoztatót, majd bekapcsolódott az ügyintézésbe. Munkáját Király Endréné, Bárány Sándor tanácsosok és Mózes Martina önkéntes műveleti tartalékos szakaszvezető segítették.

1599185417
Az érintettek az egészségügyi ellátási jogosultságról, az üdülési lehetőségekről, a kegyeleti támogatások feltételeiről kérhettek tájékoztatásokat, lehetőségük volt a nyugdíjas-igazolványaik cseréjére, és segélykérő lapokat is igényelhettek a helyszínen.  

1599185417
Az ügyfélszolgálati nappal egybekötött klubfoglalkozáson a kerek évfordulós tagokat is felköszöntötték. A dr. Simicskó István honvédelmi miniszter és dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök által adományozott emléklapokat és Durgó Tamás őrnagy, a kecskeméti székhelyű iroda vezetőjének jókívánságait Parádi Gyöngyi főtörzsőrmester adta át 85. születésnapja alkalmából Vigh Lajos János nyugállományú alezredesnek és az ugyancsak 85 esztendős Fekete Zsigmond nyugállományú zászlós fiának – az ünnepelt egészségi állapota nem engedte meg, hogy hogy részt vegyen a rendezvényen.

1599185417
Fotó: a szerző felvételei