Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Húsvétolás a laktanya könyvtárában

Szöveg: Petrovics Renáta |  2014. április 21. 10:15

„Csibék a Nyuszik ellen” − ezzel a barátságos „focimérkőzéssel” kezdődött a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár könyvtárában megtartott húsvéti rendezvény.

1595970648
Kicsik és nagyok egyaránt találtak maguknak elfoglaltságot

Az alakulat könyvtárosa, valamint az integrált ügyfélszolgálati iroda munkatársai − a tőlük már megszokott módon − egy vidám, kreatív és nem utolsósorban húsvéti témájú rendezvényre invitálták a laktanya dolgozóit és gyermekeiket.

Kicsikre és nagyokra egyaránt gondoltak a szervezők, így az egyszerű tavaszi virágokat idéző ajtó- vagy ablakdíszek (papírkoszorúk) készítése mellett lehetett zokninyuszit varrni vagy képeket színezni, de természetesen papírnyuszi, papírvirág és papírtojás készítésére is lehetőség volt.

1595970648
A legnagyobb sikere a csokitojás-keresőversenynek volt

A legnagyobb sikere a csokitojás-kereső versenynek volt, amelynek során a gyerekeknek bekötött szemmel kellett rátalálniuk az édességekre.

Miközben mindenki színezett, ragasztott, rajzolt vagy éppen vart, a könyvtáros a húsvéti szokásokról és hagyományokról mesélt a gyerekeknek. Akik ügyesen füleltek és megjegyezték a hallottakat, azoknak később nem okozott nehézséget a húsvéti totó kitöltése sem.

1595970648
Számos szép alkotás született

Fotó: a szerző felvételei

Címkékhúsvét