Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Ismét taroltak a főzőversenyeken

Szöveg: MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ |  2018. május 3. 13:10

Immár hagyomány, hogy az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) állománya a környékbeli főzőversenyeken is jeleskedik. Nem volt ez másként május 1-jén sem: Balatonakarattyán első, Balatonkenesén pedig második helyezést értek el. Mindeközben pedig színes programokkal várták a családokat a Honvéd Üdülőben.

1599186409
Családi majálist rendezett kedden az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ. A programok között volt májusfaállítás, pónilovaglás, kézműves-foglalkozás, rendőrségi bemutató, a gyerekek kipróbálhattak népi játékokat, mászófalat, kalandpályát, de volt sumo, íjászat és lövészet is, valamint a kicsik körében töretlenül népszerű ugrálóvár. Az egész napos programon mindenki jól érezte magát, ám az üdülő állománya két másik helyszínen is öregbítette az alakulat hírnevét.
1599186409
Az MH RKKK csapatai harmadik éve vesznek részt május elsején a központtal együttműködő települések főzőversenyein, ahol rendre a dobogóra is állhatnak. Idén Balatonakarattyán az alakulat színeiben Zubor Zoltán őrnagy, Sütő Lászlóné, Benedek Diána és Varga Erika különleges füstölt csülkös babgulyásukkal megnyerték a főzőversenyt. Balatonkenesén pedig gulyásfőző versenyt rendeztek, melyen a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (Hodosz) 516-os Alapszervezetének csapata: Vaticsné Gáspár Zsuzsanna, Balla Judit, Nagyné Kiss Márta, Takács Edina, Acsádi Regina és Szabó Zoltánné az üdülő csülkös babgulyásával a 2. helyen végzett. Itt az alakulat a zsűriben is képviseltette magát, Lőrincz János őrnagy személyében.
1599186409
Fotó: Gajda Fanni és Gobányi István főtörzszászlós