Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jó hangulatú horgászverseny a Honvéd Üdülőben

Szöveg: honvedelem.hu |  2018. május 6. 19:20

Az elmúlt években nem kedvezett a szerencse a horgászoknak, idén azonban bőven volt kapás az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) által szervezett versenyen. Az elmúlt hétvégén Balatonakarattyán katonák, honvédségi dolgozók és helybeli horgászok igyekeztek megtölteni a szákot.

1599186501
A balatonakarattyai horgászversenyen az utóbbi években nem volt egyszerű dolga a horgászoknak, alig akadt a horogra egy-két hal, pedig a versenyzők mindent megtettek a sikerért. Idén azonban úgy tűnik, kedvezőek voltak a körülmények, mert sorra fogták a halakat a kicsik és a felnőttek egyaránt.
1599186501
A gyermekek mezőnyében Varga Csanád immár évek óta veretlen, és idén sem talált legyőzőt, Varga Szabina szintén megőrizte dobogós helyét, ismét a második helyen végzett, a harmadik helyezett pedig Balázs Nimród lett. A felnőttek egyéni versenyét Bán Balázs nyerte, második helyezett Farkas Róbert, harmadik pedig Vida Krisztián lett. Csapatversenyben az első helyen a tavalyi győztes Drink Team végzett, második lett a Farkasok csapata, harmadik pedig a Küsz-ködők. A díjakat Piros Ottó ezredes, az alakulat parancsnoka adta át a győzteseknek.
1599186502
Fotó: Ebele Ákos

Címkékrekreáció