Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jótékonysági ajándékok a logisztikusoktól

Szöveg: Löbl Eszter hadnagy | Fotó: a szerző |  2019. december 21. 10:51

Több mint egymillió forintnyi ajándékot adott át az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred a Kaposi Mór Oktató Kórház Gyermekrehabilitációs Egységének. A jótékonysági futóverseny nevezési díjából vásárolt tartós háztartási cikkeknek megilletődve fogadták a mosdósi intézmény dolgozói és lakói.

1596074014

Idén ősszel is megrendezték az MH 64. Deseda Jótékonysági Félmaraton futóverseny Kaposváron, amelyen a futók és a támogatók jóvoltából több mint egy millió forintnyi összeg gyűlt össze. Az immár hagyománnyá vált rendezvényből befolyt összeget az alakulat minden évben jótékony célra fordítja, melyet idén a Kaposi Mór Oktató Kórház Gyermekrehabilitációs Egysége kapott meg, ajándékok formájában.

A Mosdóson működő intézmény munkatársai és a kis betegek is meghatódva fogadták azokat az ajándékokat, melyeket a logisztikai ezred katonái a karácsonyi ünnepségükön adtak át. A fa alatt többek közt hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, a legkisebbek ellátásához turmixgép, infralámpák, bútorok, vetítővászon is lapult, melyeknek a kórház gyermekekkel foglalkozó részlege nagy hasznát veszi, és javítja a beteg gyermekek mindennapi körülményeit és ellátását.

A mosdósiak egy megható karácsonyi műsorral köszönték meg az ajándékokat.

1596074014
Címkékkarácsony