Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Jubileumi véradás Székesfehérváron

Szöveg: Csizmadia Lajos főtörzszászlós | Fotó: Dánielné Csiszár Nóra |  2020. július 18. 10:36

Tízezredik alkalommal hangzott el a „Köszönjük a véradást!” az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred (MH 43. HVTE) laktanyájában, Székesfehérváron.

1596082450

Néhány perces kis ünnepségen köszöntötték Bogárdiné Almási Julianna honvédelmi alkalmazottat, aki rendszeres véradóként lett a tízezredik. Harmincnégy alkalommal adott vért, melyet elmondása szerint a jövőben is folytatni fog.

A szervezők elmúlt közel 13 év gyümölcsöző együttműködését az alakulat részéről Grell Norbert főtörzsőrmester és Csizmadia Lajos főtörzszászlós köszönte meg. Az elismerést a Vöröskereszt Fejér Megyei Szervezete részéről Molnár Dorottya és Lukács Bernadett véradásszervező koordinátorok, az Országos Vérellátó Szolgálat Székesfehérvári Területi Vérellátó Központ részéről Majláthné dr. Németh Veronika doktornő és asszisztensei vették át.

1596082451

Grell Norbert főtörzsőrmester a zenekari feladatain és szakszervezeti tevékenységén túl a véradásszervezés területén kiemelkedő munkájával már a 89. véradó eseményt szervezte meg.

Az ünnepségen a szervezők az MH 43. HVTE Egészségügyi Központ dolgozóinak is tortával köszönték meg a gyakorlatok, lövészetek, kiképzési és napi egészségügyi biztosítási feladatok magas színvonalú kiszolgálását, végrehajtását.

GALÉRIA