Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Dánielné Csiszár Nóra

43-as nyomda (5)

A bonyolultabb feladatokban is helyt áll a 43-as ezred nyomdája

2021. július 9. 15:32

A székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred évtizedek óta számos célra használja a nyomdatechnológiát és „veszi fel a harcot” eszközeivel úgy a Magyar Honvédség Parancsnoksága, mint a saját ezrede által támasztott igényekkel szemben.

sporttal emlékeztek_kapott (3)

Sporttal tisztelegtek bajtársaik emléke előtt a honvédek

2021. július 6. 19:53

A bajtársiasság a Magyar Honvédség egyik legfőbb összetartó ereje: nincs ez másképp a hősi halált halt - balesetben vagy tűzharcban, tragédiában elhunyt - katonák esetében sem, akikre kollégáik koszorúzással emlékeznek. Van azonban egy másik terület, a sport, amellyel szintén emléket állíthatnak számukra, amennyiben egy róluk elnevezett feladatsor teljesítésével járulnak hozzá bajtársaik emlékének a felidézéséhez.

IMG_0061a

Szakmai gyakorlaton az „árpádos” kadétok

2021. június 24. 7:16

„Honvéd Kadét” szakmai gyakorlatot szervez a székesfehérvári MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred június 21. és július 2. között. A gyakorlati képzést a Székesfehérvári Szakképzési Centrum Árpád Technikumának 10. osztályából érkezett tanulók kezdték meg.

20210607-mh43-veradas (1)

Százharmincnégyen adtak vért Székesfehérváron

2021. június 7. 16:12

Százharmincnégy önkéntes adott vért a napokban, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred szervezésében megtartott, 98. alkalommal megrendezett véradó napon, Székesfehérváron.

Székesfehérvár_Acélkocka

Minden, ami fegyverzettechnika – képzés, gyakorlat, vizsga az „Acélkockáknál”

2021. május 28. 8:05

Újabb szakaszba léptek az „Acélkocka” altiszti tanfolyamok székesfehérvári képzései, április 20-tól infokommunikációs, május 17-től pedig fegyverzettechnikai ismereteket tanítanak a leendő altiszteknek.

Székesfehérvár Helyőrségtörténeti Emlékgyűjtemény (3)

Rendületlenül kutatják és óvják a fehérvári honvédmúlt emlékeit

2021. május 6. 7:19

Hiánypótló és értékmentő munkát végeznek a Székesfehérvár Helyőrségtörténeti Emlékgyűjtemény dolgozói intézményük 2009 májusi alapítása óta.

Véradás (nyitó)

Áprilisban is adtak vért a székesfehérvári katonák

2021. április 24. 12:11

Összesen hatvanhárom katona és honvédelmi alkalmazott nyújtotta karját mások életéért április 22-én, a székesfehérvári Alba Regia laktanyában.

vezénylőzászlós_interjú (2)

Fontos a hivatástudat!

2021. február 27. 7:27

A vezénylőzászlós a parancsnok szándékát, célját hivatott közvetíteni az állomány felé, mindezek mellett a feladatok végrehajtásában vagy a munkakörülményekben felmerülő problémák képviseletében is ő jár el a vezető irányába. Ezred szinten két irányban is meg kell felelni az említett beosztásban, egyrészt közvetlenül az ezred parancsnokának, másrészt Kriston István főtörzszászlósnak, a Magyar Honvédség vezénylőzászlósának.

Székesfehérvári Helyőrségi Ötpróba  (nyitó)

Helyőrségi Ötpróba versenyt rendeztek Székesfehérváron

2020. december 13. 8:06

A Honvéd Szondi Sportegyesület szervezésében november 2. és december 2. között rendezték meg a Székesfehérváron a Helyőrségi Ötpróba elnevezésű versenysorozatot.Sajnos a járványhelyzet miatt az úszás versenyszám kikerült a próbák közül, így a versenyzők négy számban mérettethették meg magukat.

Véradás_Székesfehérvár (nyitó)

Katonák és honvédelmi alkalmazottak adtak vért Székesfehérváron

2020. december 7. 13:52

Ötvenkilenc katona és honvédelmi alkalmazott adott vért a napokban Székesfehérváron, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred 92. alkalommal megszervezett véradásán.

×