Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Karácsonyi látogatás a határon

Szöveg: Horniák Dóra |  2017. december 27. 9:18

Az ünnepek alkalmából Kiss Ferenc alezredes, az MH vitéz Szurmay Sándor Helyőrség Dandár (MH BHD) megbízott törzsfőnöke és Asztalos Sándor főtörzszászlós, az MH BHD vezénylő zászlósa az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék Hercegszántón található határvédelmi bázisára látogatott december 25-én, hétfőn.

1596042939

Az MH BHD törzsfőnöke és vezénylőzászlósa az éjjeli látogatás alkalmával azt a határszakaszt járta végig, ahol a dandár katonái teljesítettek szolgálatot. A látogatás célja az volt, hogy személyesen is meg tudják köszönni a lelkiismeretes munkát azoknak a katonáknak, akik a karácsonyi ünnepeket a határon töltötték.

1596042939

Kiss Ferenc alezredes reggel köszöntötte az éjszakai szolgálatból visszaérkezőket. Elmondta: az ünnepek alatt szolgálatot teljesítők számára nehéz időszak ez, sok lemondással jár, távol a családjuktól. Beszédében hangsúlyozta: a visszajelzések szerint maximálisan elégedettek a csapat munkájával, a szolgálat ellátásával.

Mindenkinek kellemes karácsonyt és boldog új évet kívánt, majd végezetül az MH BHD parancsnoksága nevében ajándékcsomagokat adott át.

1596042940

A szerző felvételei