Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Kardos esküvő a Stefánián

Szöveg: Takács Vivien |  2016. szeptember 12. 15:31

Igazán különleges körülmények között, kardos esküvőn vette el menyasszonyát, Tamás Máriát augusztus 13-án Hagymási Zsolt százados, Budapesten, a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központban.

1596019580

„2013-ban ismertem meg a feleségemet egy internetes társkereső oldalon" – mondta el a honvedelem.hu érdeklődésére a százados, aki az MH Anyagellátó Raktárbázis Jászberényi úti bázisán, a Kihelyezett Haditechnikai Raktár parancsnokhelyettese. „Mivel katona vagyok, mindig is kardos esküvőt szerettem volna és ez az ötlet a feleségemnek is nagyon tetszett" – hangsúlyozta Hagymási Zsolt, hozzátéve: felesége a civil szférában dolgozik.

Mint megtudtuk: a polgári szertartást a zuglói polgármesteri hivatal házasságkötő termében, míg az egyházi szertartást a Stefánia Palota kertjében tartották, itt Kótai Róbert százados, katolikus tábori lelkész adta őket össze.

1596019580

„Az esküvőt ketten a feleségemmel – a család és a barátok támogatásával – szerveztük, a kardokat volt szakasz- és évfolyamtársaim, valamint jelenlegi kollégáim tartották" – avatott be a részletekbe a százados. Végezetül a férj elmondta: a jövőben a legfontosabb feladatuk a közös életük igazgatása lesz. 

1596019581