Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Derby és Divat Fesztivál július első hétvégéjén

A belépés mindhárom nap, mindenki számára ingyenes

Szöveg: honvedelem.hu | Fotó: kincsempark.hu, archív |  2024. június 29. 15:10

Idén is színes programkavalkáddal várja az érdeklődőket az ország legelegánsabb szabadtéri programja, a Derby és Divat Fesztivál, július 5-7. között, a budapesti Kincsem Parkban. Az eseményen az izgalmas futamok mellett a divat és a legkülönlegesebb ruhaköltemények is középpontba kerülnek.

20240629_DERBY24_01

A pénteki nyitónapra látogatókat kora este a Kincsem Park Agár Derby várja, ahol az ország hat leggyorsabb agara áll a starthoz, majd szombaton az ügető lovaké lesz a főszerep. A nap legrangosabb futama a 110. Magyar Ügetőderby lesz, a legjobb hazai négyéves ügetők versenye. Az ügetőversenyek mellett rendezik meg a II. Kincsem Park Tacskó Versenyt is.

Július 7-én, vasárnap, a Derby napján pedig eldől, melyik telivér neve kerül be a hazai lóversenysport aranykönyvébe, hiszen ekkor állnak starthoz az ország legígéretesebb és leggyorsabb hároméves lovai, hogy összemérjék erejüket a 2400 méteres távon.

A vérpezsdítő futamok mellett változatos programok – divatmustra, kalapverseny, póni galopp, Tacskós Verseny Szuperdöntő – fogadják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A szervezők a katonákat és a honvédségi alkalmazottakat is szeretettel várják családtagjaikkal, barátaikkal a rendezvényre. A belépés mindhárom nap, mindenki számára ingyenes! 

2022_Derby_archiv_foto_Zrínyi