Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Katonák is részt vettek a ferencvárosi lakótelepi mulatságokon

Szöveg: Szabó Beáta |  2017. szeptember 16. 17:32

Az MH Anyagellátó Raktárbázis katonáit is meghívták a hagyományosan szeptember második hétvégéjén megrendezendő − a Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei által szervezett − József Attila Lakótelepi Mulatságok rendezvénysorozatra.

1596038743

A IX. kerületi Jászberényi úton lévő MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) parancsnoksága jó kapcsolatot ápol az önkormányzattal, a társadalmi szervezetekkel, az iskolákkal és a művelődési központtal − ennek is köszönhető, hogy a katonai szervezet meghívást kapott a rendezvényre.

1596038743

A katonák statikus bemutatókkal érkeztek: az érdeklődők megtekinthették a kiállított fegyvereket, egyenruhákat, vegyivédelmi és híradó szakanyagokat. Az egyik legnépszerűbb technikai eszköz ezen a napon a forgalomszabályzó gépjármű volt… 

1596038744

Az MH ARB mellett más alakulatok is részt vettek a rendezvényen. Az MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Műveleti Dandár katonái közelharc-bemutatót tartottak; az MH Légijármű Javítóüzem egyenruhásai egy katapultüléssel és egy szimulációs pilótafülkével érkeztek; az MH Görgei Artúr Vegyvédelmi Információs Központ a HAVÁRIA laboratóriumát hozta el a rendezvényre; de nagy népszerűségnek örvendett az MH Katonai Rendészeti Központ sátra, valamint az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság toborzópontja is. 

1596038744