Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Késharc-továbbképzés Szentendrén

Szöveg: Duruczné Téglás Dóra százados |  2018. december 19. 6:53

Késharc-továbbképzést tartottak az MH Altiszti Akadémián. A Katonai Testnevelési és Közelharc Módszertani Részleg számára tartott oktatás célja az állomány továbbfejlesztése.

1599197527
Zagyva Sándor főhadnagy, részlegvezető elmondta: „A képzés lényege, hogy mi, a közelharc-módszertani részleg dolgozói bővítsük tudásunkat, és az elsajátított késharc-technikákat a jövőben továbbadhassuk az akadémia és a Magyar Honvédség állománya számára. Megtiszteltetés számunkra, hogy sikerült egy ilyen elismert és tapasztalt oktatót meghívnunk magunkhoz, akinek a neve a harcművészetek és a pusztakezes közelharc területén garantálja a minőséget és a magas szakmai színvonalat."

1599197528
Juhász Zoltán késharc-instruktor harminchét éve foglalkozik harcművészetekkel, 1992 óta kiemelten a késharccal. Az amerikai Walter Hock Hochheim által kifejlesztett Force Necessary rendszer és szövetség magyarországi képviselője. „A Hochheim által kifejlesztett pusztakezes közelharcra, ütőfegyveres, szúró-vágó fegyveres közelharcra alapuló metodika elemeibe látnak bele a résztvevők, melyből ezen az egyhetes kurzuson a résztvevők számára a késharcelemek lettek kiemelve" – mondta az oktató.

1599197528
Fotó: a szerző felvételei

Címkékközelharc