Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Köszönet a helyi médiumoknak

Szöveg: MH Pápa Bázisrepülőtér |  2014. február 20. 18:58

A helyi médiumok képviselői látogattak el a napokban az MH Pápa Bázisrepülőtérre, hogy megismerkedjenek az alakulat tevékenységével és feladataival. 

Az újságíróknak Magasy Zsolt alezredes, a bázisrepülőtér megbízott parancsnoka mondott köszönetet azért a tevékenységért, amit az elmúlt években végeztek az alakulat érdekében. „Az önök kitartó munkájának is része van abban, hogy a Pápán és környékén élők elfogadták, elismerték teljesítményünket, és ami még fontosabb, büszkék arra, hogy a C−17-es repülőgépek a város szimbólumává is váltak. Abban is kiemelkedő szerepük volt, hogy a külföldi családok jól érezhessék magukat nálunk, hogy a város szeretettel fogadja be a különböző nemzetiségű katonatársainkat" − fogalmazott az alezredes.

1595967359

Magasy Zsolt alezredes (balra) köszönte meg a helyi sajtó munkatársainak munkáját

A megbízott parancsnok ezt követően emléklapot nyújtott át a sajtó képviselőinek, valamint ajándéktárggyal ismerte el a Pápa Városi Televízió munkatársainak elmúlt években végzett munkáját, amellyel hozzájárultak az MH Pápa Bázisrepülőtér, a Nehéz Légiszállító Ezred, a NATO Nehéz Légiszállítást Kezelő Program Iroda és a Boeing cég együttes tevékenységéhez. Az ajándék természetesen kapcsolódott a bázis életéhez: egy C−17-es repülőgép üvegtömbbe gravírozott sziluettje látható rajta. Az elismerést Varga András, a városi televízió vezetője köszönte meg.

A látogatás további programján részt vett még Frank Rombouts ezredes, a Nehéz Légiszállító Ezred parancsnoka és Ville Tuokko, az ezred kommunikációs tisztje, Wiek Noldus, a programiroda igazgatója, valamint Pat Donahue, a Boeing cég képviselője is. 

1595967359

Az ajándék: egy üvegtömbbe gravírozott C-17-es repülőgép