Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Látogatás a határon

Szöveg: MH AIAK |  2020. április 16. 15:47

Hódmezővásárhelyen tett látogatást Tigyi István Zsolt főtörzszászlós, a kibervédelmi szemlélőség vezénylőzászlósa április 14-én.

1596078174

A Magyar Honvédség Parancsnoksága Haderőnemi Szemlélőség kibervédelmi vezető altisztje tett látogatást az MH Alföldi Ideiglenes Alkalmi Kötelék vezetőinél. Az altiszti vezetőkkel történt megbeszélés során egyeztetett a Közös Akarat feladat végrehajtásáról, valamint az altiszti és legénységi katonákat érintő műveleti és járványügyi kérdésekről. A látogatás részeként Tigyi főtörzszászlós találkozott az egyik manőverszázad katonáival, valamint megtekintette a következő váltás preventív elkülönítésére előkészített elhelyezési- és munkakörleteket.

„Az állomány felkészült és motivált, a szabályos feladatellátás feltételei pedig biztosítottak" – összegezte a hódmezővásárhelyi látogatás tapasztalatait a haderőnemi vezénylőzászlós. „Az a kiemelkedő parancsnoki munka, professzionalizmus és logisztikai biztosítás, amely a feladatban megvalósul, ékes bizonyítéka annak, hogy a Magyar Honvédség ebben az egész világot érintő krízishelyzetben is megállja helyét, biztosítja alaprendeltetésből adódó feladatait és szavatolja az állampolgárok biztonságát" – tette hozzá Tigyi főtörzszászlós.

1596078174