Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Legyél te is ösztöndíjas!

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. szeptember 6. 15:21

A Honvédelmi Minisztérium a 2017/2018-as tanévre ismét meghirdeti két pályázatát, a Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjat, valamint a Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjat.

A Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokat Koordináló Főosztálya a 2017/2018-as tanévre pályázatot hirdet a „Lippai Balázs esélyegyenlőséget elősegítő ösztöndíjra", azon nappali tagozaton közép-, illetve felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatók részére, akik a katonai alapismeretek szabadon választott érettségi tantárgyat tanulják, illetve felvették a honvédelmi ismeretek tantárgyat a 2017/2018-as tanulmányi évben. Az ösztöndíjat azok a magyar állampolgárságú, hátrányos helyzetű, vagy magukat roma származásúnak valló középiskolai tanulók, illetve felsőfokú intézményben tanuló hallgatók nyerhetik el a 2017/2018-as tanulmányi évben, akik megfelelnek a kiírt pályázati feltételeknek.

A Honvédelmi Minisztérium Társadalmi Kapcsolatokat Koordináló Főosztálya a 2017/2018-as tanévre pályázatot hirdet a „Béri Balogh Ádám középiskolai ösztöndíjra", hogy támogassa a középiskolás tanulók érdeklődésének a honvédelmi tevékenység felé történő orientálását.
Az ösztöndíjra a 2017/2018-as tanévre pályázatot nyújthatnak be a magyarországi középiskolák nappali tagozatos hallgatói, akik megfelelnek a kiírt pályázati feltételeknek.