Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

„Múltunk nagyjai” – tudás, kvíz, stratégia

Szöveg: honvedelem.hu |  2013. október 27. 14:49

Interaktív, számítógépes stratégiai játékot szervez az MH Budapest Helyőrség Dandár Protokoll, Rekreációs és Kulturális Igazgatósága november 30-án a Honvéd Kulturális Központban. A résztvevők, a népszerű magyar fejlesztésű stratégiai játék, a Honfoglaló keretében interaktív módon mérik össze tudásukat Magyarországról, történelmünkről és kultúránkról. Az egész napos program fókuszában a 2013. év évfordulósai állnak.

A játékra az MH Ludovika Zászlóalj honvéd tisztjelöltjei, az MH Altiszti Akadémia hallgatói, a KatonaSuli-programban résztvevő iskolák tanárai és tanulói, valamint családtagjaik jelentkezhetnek. A szellemi tudáspróba és a kellemes időtöltés mellett a három fordulós bajnokság után a döntőbe jutott kilenc csapat értékes nyereményekért versenyezhet.

A stratégiai kvízjáték során választásos és tippelős kérdésekre adott helyes válaszok segítségével foglalhatják el Magyarországot a versenyzők. Az online játékban hárman játszanak egymás ellen, az offline változatban több játék is működhet szimultán. Akár 180 fő is részt vehet a versenyben. A csapatokat a program rendeli egymáshoz.

A Jelentkezési határidő: 2013. november 8., további részletek a csatolt dokumentumban!