Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Munkalehetőség hallgatóknak

Szöveg: honvedelem.hu |  2018. március 27. 19:39

Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) katonái és munkatársai is részt vettek a Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara által a „Vállalatok Hete” elnevezésű rendezvény részeként a napokban megrendezett szakmai gyakorlati börzén.

A szakmai program során az egyetem hallgatói megismerkedhettek a számukra gyakorlati helyet, illetve munkalehetőséget biztosító vállalatokkal, intézményekkel, lehetőségük nyílt a bemutatkozásra, valamint a személyes kapcsolatfelvételre is.

1599184052

Az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ standjánál Szabó Bálint szállodaigazgató, Csörnyei Zsófia szállodaigazgató-helyettes és Gobányi István főtörzszászlós, az alakulat vezénylőzászlósa várta az érdeklődőket. A központ főszezonban számos munkalehetőséget kínál a 16 év feletti korosztálynak, s ez vonzó volt a diákok számára.

A rendezvényen a személyes kapcsolatok kialakítása mellett a cégek be is mutatkozhattak: a Honvéd Üdülőről Szabó Bálint tanácsos tartott előadást, melyben szólt a szállodákról, férőhelyekről, rendezvényekről, valamint kitért arra is, miben különbözik egy honvédségi hotel működtetése a civil szálláshelyekétől.

1599184053

Fotó: MH RKKK