Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyári gyermektáborok a Stefánia Palotában

Szöveg: honvedelem.hu |  2017. április 29. 8:32

Négy, tematikus nyári tábor várja a nyolc és tizenhat év közötti gyermekeket júniustól augusztusig a Stefánia Palota – Honvéd Kulturális Központ szervezésében. Három tábort Budapesten, a palotában szerveznek meg, egyet pedig a Mályiban található Kiképzési, Oktatási és Regeneráló Központban. A táborokra május 19-ig lehet jelentkezni.

1596031232

Mályi KORK

Korosztály: 9-16 év

Június 17. és június 25. között a klasszikus táborozást és kirándulásokat kedvelő gyermekeket várják a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen található kiképzési központba. A tábor egy hete alatt – a helyi lehetőségeket kihasználva – lehet majd tollasozni, biliárdozni, dartsozni, valamint fürdeni a miskolctapolcai barlangfürdőben is.

Bobozás, kalandpálya és strandolás
Korosztály: 10-14 év

Július 10. és július 14. között napközis sporttábort szervez a Honvéd Kulturális Központ, izgalmas programokkal fűszerezve. A gyermekek a hét során eljutnak majd többek között az Eleven Parkba, egynapos kirándulás keretében Vácra, lehetőségük lesz kipróbálni a sárkányhajózást, a bobozást, a minigolfot, a kalandpályát, valamint a strandolás sem maradhat ki a hét eseményei közül!

1596031232

Szabadidős tábor

Korosztály: 8- 14 év

Július 3-7-ig a kalandvágyó résztvevők eljuthatnak a Pákozdi Haditechnikai Parkba, a Csodák Palotájába, egy nagy csobbanás erejéig a Paskál Gyógy- és Strandfürdőbe, részt vehetnek hajókiránduláson és megpróbálhatnak együtt kijutni egy szabadulószobából.

Művészeti tábor

Korosztály: 10-14 év

Az augusztus 7-11. közötti időszakban a részt vevő fiatalok játékos-szabadidős formában megismerkedhetnek a különféle művészeti ágakkal.
Minden egyes nap más tematikát kap. A gyerekek a tánc, a zene és a színjátszás, valamint drámapedagógiai foglalkozások mellett a képzőművészet több formájával is megismerkedhetnek és szakavatott segítők vezetésével ki is próbálhatják azokat. A foglalkozások segítségével kiderülhet az is, mely művészeti ágban mutatnak tehetséget, ami a szülők iskolaválasztási döntéseit is segítheti akár a későbbiekben.

1596031232

A táborokra május 19-ig lehet jelentkezni a szabad helyek függvényében. További részleteket a programokról és a jelentkezésről itttalálhat.

Fotó: archív (Csuka Zoltánné Viktória közművelődési részlegvezető)