Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyári szünet a Ludovika Kávézóban

Szöveg: Bodoróczkiné Bazsika Brigitta százados |  2013. június 25. 19:11

A Ludovika Kávézó nyári szünet előtti utolsó összejövetelét tartották a napokban Budapesten, a Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campuson. 

1595956241

A rendezvényre a hőség ellenére sokan jöttek el – hajdani ludovikások, hozzátartozók, honvéd tisztjelöltek – akik kihasználták az utolsó találkozás lehetőségét, hiszen a legközelebbi összejövetel összejövetelt már csak a következő tanévben, szeptemberben rendezik majd meg. 

Ezen a délutánon „Hit békében és háborúban" címmel tartott közös előadást két katolikus tábori lelkész, Kálinger Roland százados és Kótai Róbert főhadnagy. 

1595956241

A szokásokhoz ragaszkodva ezen a napon is Ludovikás csészével gazdagodtak a születésnaposok: Cseresznyés Géza nyugállományú ezredes,  Szepesváry Béla nyugállományú alezredes, Lárvay János nyugállományú alezredes, Szilvássy Lajos százados és Szabó Zoltán főhadnagy.

Az összejövetel különlegességét az is fokozta, hogy dr. Szakály Sándor, a Honvéd Hagyományőrző Egyesület elnöke elismeréseket adott át azon honvéd tisztjelölteknek, akik az idei tanévben az egyesület által kiírt pályázaton sikeresen szerepeltek.

1595956241