Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyári tábor a tatai laktanyában

Szöveg: Petrovics Renáta |  2015. július 15. 14:03

Gyorsan telik a nyári szünet az iskolások számára, nem úgy a szülőknek. Míg a gyerekek a szünet adta lehetőségeket élvezik, a szülők többsége azon aggódik, hogy csemetéje ne maradjon felügyelet nélkül. Ennek a problémának egyik alternatív megoldása lehet a nyári tábor.

1595997355

A tatai MH 25. Klapka György Lövészdandárnál dolgozóknak szintén szembesülni kell a nyár adta „szabadság" problémáival. Mégis, két hétre fellélegezhetnek egy kicsit, ugyanis kapnak egy kis segítséget a munkahelyükön, a laktanya humán szakemberei által vezetett Klapka-tábor formájában.

A július első felében kezdődött, kétszer egyhetes táborban kreatív programok sora várja a laktanyában dolgozó katonák és közalkalmazottak gyerekeit. A szervezők a feladatok kiválasztása során nagy gondot fordítottak arra, hogy a gyerekek korosztálytól függetlenül részt tudjanak venni a tevékenységekben. A két hét alatt a gyerekek több sorversenyen, akadályversenyen és kiránduláson is részt vesznek, de a kreatív egyéni fejlesztő feladatok sem maradhatnak ki a napi foglalkozások sorából.

1595997355


Fotó: a szerző felvételei
CímkékKatonaSuli