Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Nyílt napok a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Szöveg: honvedelem.hu /uni-nke.hu |  2015. december 12. 20:31

Jövő év elején ismét megnyitja kapuit az érdeklődő diákok előtt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem; az intézmény mind a négy kampuszán várja a pályaválasztás előtt álló fiatalokat. Január 8-án a Közigazgatás-tudományi Kar, 15-én a Rendészettudományi Kar, 29-én a Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar, míg 30-án az egyéves Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar tart nyílt napot.

http://uni-nke.hu/hirek/2015/12/02/nyilt-napok-az-nke-n-1
Képzésekről, karrier- és ösztöndíj lehetőségekről kaphatnak információkat azok, akik január 8-án ellátogatnak a Közigazgatás- tudományi Kar rendezvényére. A nyílt napok sora január 15-én, a Rendészettudományi Karon folytatódik. A Farkasvölgyi út 12. szám alatt található intézményben fizikai, egészségügyi, pszichológiai alkalmassági felvételi követelményekről, pályaalkalmassági vizsgálatokkal, felvételi eljárással kapcsolatos tudnivalókról is informálódhatnak a rendészeti képzések iránt érdeklődők. Emellett a tervek szerint rendőrségi eszközök, intézkedéstaktikai bemutatók, fizikai alkalmassági gyakorlatok megtekintésére és kipróbálására is lesz lehetőség.

1596005473

A katonai pálya iránt érdeklődők a Hadtudományi és Honvédtisztképző Karon találhatják meg az érdeklődésüknek megfelelő információkat január 29-én. Emellett láthatnak majd testnevelési és alaki bemutatót, valamint részt vehetnek egészségügyi alkalmassági tanácsadáson. A tervek szerint a rendezvény résztvevői harckocsit, tűzszerész robotot, és különböző drónokat is megtekinthetnek működés közben.

Jövő év elején ünnepli egyéves fennállását a Nemzetközi és Európai Tanulmányok Kar. Január 30-i nyílt napjukon tájékozódhatnak az érdeklődők többek között a kar képzési kínálatáról, ösztöndíj lehetőségeiről, ERASMUS programjairól. Megtekinthetik az oktatás helyszínéül is szolgáló Építőipari Nívódíjat kapott Ludovika főépületét valamint a 2015. szeptemberében átadott Ludovika Campus területén elhelyezkedő kollégiumot. Leendő hallgatóink aktuális témákban ízelítő előadásokat hallgathatnak meg a kar oktatóitól továbbá találkozhatnak jövőbeni oktatóikkal és a kar jelenlegi hallgatóival.

1596005473