Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Rákosmenti rendvédelmi és katonai napok 2018

Szöveg: honvedelem.hu |  2018. június 14. 17:29

Hetedik alkalommal rendezik meg a rendvédelmi és katonai napokat a XVII. kerületben június 15-17. között. A programsorozaton a Magyar Honvédség és a Zrínyi Kiadó is képviselteti magát.

1599188891
Immár hetedik alkalommal rendezi meg a XVII. kerület a rendvédelmi és katonai napokat. A 2012-ben elindult programsorozat mára hagyománnyá vált, a három napos rendezvény pedig évről-évre egyre nagyobb számú látogatót vonz.

A szervezők idén is tartalmas szórakozást ígérnek, melynek céljául a szakszerű, hagyományokat tiszteletben tartó ismeretközlést tűzték ki, hangsúlyozva a tiszteletadást, a rendvédelmi dolgozók áldozatos, hősies, fáradtságot nem ismerő munkájának megbecsülését.
 
A Magyar Honvédség, a rendőrség és a katasztrófavédelem is külön programokkal színesíti az eseményt, a katonai alakulatok közül többek között az MH 1. Honvéd Hadihajós és Tűzszerész Ezred tűzszerész alegységeinek statikus bemutatóját is láthatják az érdeklődők. A helyszínen idén is jelen lesz a Zrínyi Kiadó, amelynek standján akciós áron lehet megvásárolni a kiadó friss és régebbi kiadványait.

Bővebb információ itt található.