Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Sikeres év a Honvédüdülőben

Szöveg: Kálmánfi Gábor |  2017. december 21. 15:48

Az idei évben komoly előrelépéseket tettünk annak érdekében, hogy az MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ minél modernebb körülmények között, és tartalmas szolgáltatásokkal várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat – hangsúlyozta Piros Ottó ezredes, parancsnok a balatonakarattyai alakulat karácsonyi állománygyűlésen.

1596042684

Piros Ottó ezredes rövid beszédében elmondta: az üdültetés és a pihentetés mögött nagyon komoly munka áll, amit szeretne megköszönni a teljes állománynak. Kiemelte, hogy a különböző fejlesztések közül az itt dolgozók bérfejlesztése is igen fontos tényező volt.

„2017-ben elmozdultunk a holtpontról. Az a cél, hogy a katonacsaládok minél jobban érezzék itt magukat. A jelek szerint pedig ez így is van, hiszen szilveszterre már megteltek a szálláshelyek" – fogalmazott a parancsnok.

Az ezredes – az éves munka köszöneteként – különböző elismeréseket is adott át. Az Év Katonája díjat Hatvani Szabolcs őrnagy, logisztikai részlegvezető érdemelte ki, míg az Év Közalkalmazottja Goórné Majoros Gertrúd, a rendezvényszervező részleg vezetője lett.

1596042684

Az adventi koszorú negyedik gyertyáját, Oláh Emil alezredes, kiemelt vezető református tábori lelkész gyújtotta meg. Mint mondta: Isten minden embernek szabad akaratot adott, és ilyenformán mindenki maga döntheti el, miként viszonyul a karácsony szent ünnepéhez. Az alezredes, ajándék gyanánt, négyszínnyomásos Bibliával kedveskedett az MH RKKK állományának.

1596042684

Fotó: a szerző felvételei