Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Tapasztalatcsere és előadások

Szöveg: Nemesné Boros Anita őrnagy |  2017. június 22. 11:26

Az MH Görgei Artúr Vegyivédelmi Információs Központba (MH GAVIK) látogattak a 26. Felsőfokú Vezetőképző Tanfolyam hallgatói. A vezetők a tapasztalatcsere mellett előadásokat hallgattak meg az alakulat felépítéséről, tevékenységéről, majd szakmai bemutatón vettek részt.

1596034555

A vendégeket Csuka József alezredes, megbízott központparancsnok fogadta az MH GAVIK telephelyén, majd bemutatta az alakulatot és ismertette annak feladatait.

Ezt követően az MH Havária Laboratórium radiológusa tartotta meg előadását, majd az alakulat megbízott törzsfőnöke beszélt az MH Automata Mérő és Adatgyűjtő Rendszer működéséről.

1596034555

A résztvevők látogatást tettek technikai bemutatón is. A szemle során bepillantást nyerhettek az MH Havária Laboratórium munkájába feladatvégzés közben.

Az alakulat bejárását követően rövid egyeztetés és megbeszélés zárta a hivatalos programot, amelynek végén a tanfolyam képviseletében Farkas Gyula alezredes megköszönte a minden részletre kiterjedő tájékoztatást, és elismerően nyilatkozott a látottakról-hallottakról.

1596034555

Fotó: a szerző felvételei