Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új könyvekkel bővült a tudományos szakkönyvtár

Szöveg: Varga Bernadett zászlós |  2015. január 24. 17:35

A Magyar Tartalékosok Szövetsége (Matasz) elnökségi tagjai a közelmúltban ellátogattak az MH Kiképzési és Doktrinális Központhoz. A vendégeket dr. Besenyő János alezredes, a központ Doktrinális Koncepciófejlesztési Osztályának megbízott vezetője fogadta.

Az elnökség tagjai megtekintették a tudományos szakkönyvtárat, majd ezt követően szakmai témájú könyveket adományoztak a könyvtár részére, amelyeket prof. dr. Werner Braun, a Bajor Unterfranken Megyei Tartalékos Szövetség tagja ajánlott fel a tudományos kutatómunka, az általános biztonságpolitikai ismeretek bővítése, valamint a nyelvismeret fejlesztése, illetve szinten tartása céljából.

A könyveket Munkácsi Sándor, a Matasz elnöki teendői ellátásával megbízott alelnöke, valamint Baán Norbert elnökségi tag adta át. Az adományban elsősorban német és angol nyelvű biztonságpolitikai, katonai, katasztrófavédelmi témaköröket érintő periodikák és könyvek kaptak helyet. Dr. Besenyő János alezredes megköszönte a könyveket és elmondta: bízik abban, hogy a kialakult együttműködés továbbra is gyümölcsöző marad.

1595986554


Fotó: a szerző felvétele