Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Újabb videoklipet készítettek a kratochvilos növendékek

Szöveg: Szűcs László |  2017. június 11. 11:39

Elkészült a debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium növendékeiből álló zenekar legújabb videoklipje.

Az iskola tizedik osztályos növendékeinek francia nyelvet tanuló csoportjának tagjai „első hallásra" megszerették a 2016-os eurovíziós dalfesztivál francia döntős dalát, és elhatározták, hogy saját klipet forgatnak belőle. A szövegtanulással, a hangfelvétellel, a forgatókönyvvel, a klipforgatással és az utómunkával több mint négy hónapot dolgoztak.

A „J’ai cherché" – magyarul Kerestem – című szám arról szól, hogy az életben mindenki keres valamit. Hinni kell magunkban, nem adhatjuk fel céljainkat, küzdenünk kell az álmainkért, mert akkor sikerülni fog.

Az iskola növendékeiből álló együttesnek nem ez az első videoklipje. Tavaly feldolgozták Varga Miklós „Vén Európa" című számát, majd ezt követően Edit Piaf klasszikusára, a „Non, je ne regrette rien" című sanzonra álmodtak meg egy videoklipet.

A diákok munkáját, mint korábban, úgy most is az iskola franciatanára, Palchuber Gábor segítette, aki saját stúdiójában készítette el az újabb dal klipjét.

Az Ön böngészője nem jeleníti meg a beágyazott
tartalmat…