Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Újra helikopter-simogató nyílt nap Veszprémben

Szöveg: honvedelem.hu |  2019. augusztus 15. 18:12

Immár harmadik alkalommal rendezik meg a helikopter-simogató nyílt napot Veszprémben, a Laczkó Dezső Múzeum tanulmányi raktárának udvarán. A látogatókat a Mi-24D típusú harci helikopter és további színes programok várják augusztus 17-én, szombaton 15-22 óra között.

A helikopter-simogató az lhsn.hu, valamint a Laczkó Dezső Múzeum egyik legvidámabb ismeretterjesztő rendezvénye, ahol az érdeklődőknek lehetőségük nyílik testközelből megtekinteni Veszprém egyetlen kiállított forgószárnyasát. A múzeum raktárának udvarán álló Mi-24D harci helikopter utasterét és pilótafülkéjét is szemügyre vehetik a látogatók. Napnyugtától kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdekes időtöltést biztosítanak a szervezők, hiszen a helikopter felújított külső és belső világítása mellett több repülőtéri fénytechnikai eszköz, például egy hatalmas APM-90-es repülőtéri fényszóró biztosítja az estébe nyúló rendezvény hangulatát.

A III. Helikoptersimogató Nyílt nap az idei évben helikopteres kutató-mentő felszerelések bemutatójával is kiegészül. A rendezvény látogatása ingyenes!

1599207135